Mijn favorieten

Alfred De Kleermaeker

Beëdigd Register Makelaar NVM
Beëdigd Register Taxateur NRVT
Afdelingsvoorzitter NVM Het Gooi

 

T: 06 51 38 42 87
a.dekleermaeker@avenuehetgooi.nl

 

De keuze om een “Full Service” makelaar te zijn.

Makelaar De Kleermaeker is onze 'huis' makelaar. Inmiddels hebben al twee generaties gebruik gemaakt van zijn deskundigheid. Deskundig, stipt en accuraat, met liefde voor het werk. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

Wat & Waarom?

Persoonlijk, deskundig en eerlijk advies, dat kenmerkt ons NVM-kantoor. We zijn gevestigd in het Gooi en helpen u graag met de ver-/ en aankoop van uw woning. Bij ons krijgt u nét dat beetje meer aandacht.

Alfred biedt sinds 1983 jaar zeer succesvol een 'Thuis in Huizen' voor de particuliere cliënt in 't Gooi. Vanuit 't Hart van Huizen geven wij persoonlijk, deskundig en eerlijk advies. Advies dat nodig is voor de aankoop of verkoop van uw (droom)huis. Maar ook over het huren en verhuren van woningen in het hogere prijssegment adviseren wij u graag.

Persoonlijk, deskundig en eerlijk advies

Advies dat o.a. nodig is voor de aankoop of verkoop van uw (droom)huis.

Met elkaar

Wij zijn van mening dat een goed advies alleen ontstaat als mensen op een aangename manier met elkaar samenwerken.

Dé juiste keuze

Misschien heeft u zojuist besloten om een nieuwe woning in 't Gooi of omgeving te kopen, óf uw eigen woning te verkopen.

Nét dat beetje meer aandacht

Als u gaat voor: wederzijds vertrouwen, enthousiasme, duidelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit, zekerheid en professionaliteit, dan is de keus voor dé makelaar snel en eenvoudig gemaakt !

Met elkaar

Wij zijn van mening dat een goed advies alleen ontstaat als mensen op een aangename manier met elkaar samenwerken. Door tijd te nemen voor elkaar en uiteraard goed naar elkaar te luisteren. Samen, maar toch met voldoende afstand !


Samenwerking Alfred en Avenue

Met ingang van 1 februari 2020 heeft Alfred besloten om de samenwerking te verstevigen en onder onze bedrijfsnaam ‘Avenue ‘t Gooi Makelaars’ verder te gaan, waarbij de naam De Kleermaeker Makelaars O.G. komt te vervallen. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking
 

Senioren makelaar

Als Senioren makelaar kan ik u van dienst zijn. Wat kan ik voor u doen? Klik hier voor meer informatie