Mijn favorieten

Gratis WOZ bezwaar

Te hoge WOZ-waarde?
Rond deze tijd ontvangt u hem weer: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente niet goed vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen. Avenue ’t Gooi en De Kleermaeker Makelaars O.G. werken samen met WOZ-Consultants om voor u de WOZ-waarde van uw woning met succes te verlagen. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting.

Is het echt gratis?
Als de WOZ-waarde wordt verlaagd, betaalt de gemeente via een wettelijke regeling onze kosten. Lukt het ons niet om de WOZ-waarde te verlagen, dan nemen wij ons verlies en berekenen wij geen kosten. Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn natuurlijk 100% voor uzelf!

Fantastisch, regel het maar...
Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt. U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde eenvoudig online, via onze website, indienen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt, tekenen wij bezwaar voor u aan bij de gemeente. Hulp nodig of geen internet? Bel ons gerust, wij helpen u graag! Of loop even binnen bij ons op kantoor. 

Klik hier om direct uw aanvraag in te dienen!


Avenue 't Gooi
Lindenlaan 9
1271 AV Huizen
T: 035 523 75 31
info@avenuehetgooi.nl