Mijn favorieten 'THUIS IN HUIZEN'  NIEUW EN VERTROUWD

Geen geschikter dag voor een opening van een nieuwe zaak als de Huizerdag, 12 september 2015. Er was zoals gebruikelijk zeer veel volk op de been, die toevallig ook nog  tweede loco-burgemeester en  wethouder drs Marlous Verbeek (D66) in de Lindenlaan handig een lint zagen doorknippen.

 

Drie makelaars onder een dak,  Agnes Haverkort, Alfred De Kleermaeker en Mark Teeuwissen,  namen onder grote  belangstelling  hun nieuwe kantoor in gebruik. Ze verruilden hiermee hun kantoor aan de Oostkade voor een nieuw zakelijk avontuur onder de noemer Thuis in Huizen. Voor De Kleermaeker was het comeback. Hij was lange tijd DE makelaar in het hart van Huizen schuin aan de overkant van Albert Heijn tot hij naar de Oostermeent verhuisde. Het hele team is nu gevestigd aan de Lindenlaan.

 

"We willen ook een soort huiskamer creëren waar iedereen even voor een paar vraagjes langs kan komen",  zegt Agnes Haverkort wijzend op een comfortabel zitje.  "Laagdrempelig, geen struikelblokken bij de deur."  Alleen die trap dan. Maar dat komt omdat makelaars in een winkelstraat niet op de begane grond gevestigd mogen zijn.

 

Wethouder Verbeek gaf in haar openingswoord aan dat zij de toekomst rooskleurig inziet voor de makelaardij en erop vertrouwt dat er  weer flink gebouwd en verkocht zal gaan worden.