Mijn favorieten

Samenwerking Alfred en Avenue

Sinds 2014 is Alfred met zijn kantoor op het gebied van bezetting en marketing een samenwerking aangegaan met ons NVM makelaarskantoor Avenue ’t Gooi Makelaars. Beide zelfstandige kantoren, samen gevestigd op het adres Lindenlaan 9 in Huizen. Met ingang van 1 februari 2020 heeft Alfred besloten om de samenwerking te verstevigen en onder onze bedrijfsnaam ‘Avenue ‘t Gooi Makelaars’ verder te gaan, waarbij de naam De Kleermaeker Makelaars O.G. komt te vervallen.

De lopende opdrachten van De Kleermaeker Makelaars O.G. worden administratief ondergebracht bij Avenue ’t Gooi Makelaars. Uiteraard zal hij de opdrachten blijven behandelen en als uw aanspreekpunt en contactpersoon blijven fungeren. In de praktijk zal er voor u weinig veranderen.


Alfred De Kleermaeker

RM/RT Register Makelaar/Register Taxateur
T: 06 51 38 42 87
a.dekleermaeker@avenuehetgooi.nl

 

De keuze om een “Full Service” makelaar te zijn


Persoonlijk, deskundig en eerlijk advies, dat kenmerkt ons NVM-kantoor. We zijn gevestigd in het Gooi en helpen u graag met de ver-/ en aankoop van uw woning. Bij ons krijgt u nét dat beetje meer aandacht.

Alfred, is al sinds 1983 actief als full service makelaar in de regio Het Gooi. Geboren en getogen in Den Haag, getrouwd met Els en heeft 3 volwassen zonen. Vanaf 1979 ben ik in de makelaardij werkzaam. Eerst in Den Haag, later in Almere en sinds november 1983 in Het Gooi. Ik ben ´ouderwets´ opgeleid in alle facetten van de makelaardij, ben beëindigd bij de Rechtbank in 1982 en voel mij een zogezegd “Full Service” makelaar en dienstverlener pure sang.

In de afgelopen jaren ben ik actief geweest op bijna alle aspecten van mijn vak; verkoop, aankoop, nieuwbouw, taxaties. Taxaties voor hypotheekverstrekking, lastige fiscale taxaties. Ik durf te zeggen dat ik in de afgelopen jaren behoorlijk veel woningen van buiten en binnen heb gezien in onze mooie en groene regio Het Gooi. Ik heb veel cliënten begeleid bij de aankoop en verkoop van hun (Droom) huis. Verschillende generaties heb ik meegemaakt. Ook tijdelijke verhuur van objecten aan expats is mij niet vreemd. Sinds 1985 ben ik gevestigd in dé winkelstraat van Huizen op het adres Lindenlaan 9. Het kantoor zit op de verdieping om onze klanten veel privacy te bieden.

Naast mijn werkzaamheden als makelaar ben ik voorzitter van de afdeling NVM ’t Gooi, bestuurder van de Bouwsociëteit ’t Gooi & Omstreken en lid van een Lions club.