Mijn favorieten

U wilt een huis kopen?

U wilt een nieuw huis kopen, dus u wilt een makelaar, logisch, maar welke? Wilt u iemand die alles voor u regelt tegen duidelijke en transparante kosten?

Wij weten dat het kopen van een eigen huis vaak één van de meest enerverende momenten zijn in uw leven. Naast de praktische en financiële aspecten, kunnen er nog diverse zaken meespelen die een grote rol invullen bij het kopen van een huis. Waar mogelijk adviseren en assisteren we u of brengen we u in contact met de juiste partij, zoals een mediator, bouwkundige of (binnenhuis)architect.

 

Met onze jaren kennis van de woningmarkt in het Gooi en Omstreken behalen we het beste resultaat.

 

Vragen die opkomen als: Waar wil ik wonen? Hoeveel kan ik per maand uitgeven aan een woning? Maar vooral ook hoeveel wil ik uitgeven aan mijn huis!? U wilt graag uw droomhuis kopen en dat natuurlijk voor de beste prijs. Stap voor stap naar de koop van uw nieuwe huis.

Wat doen wij in het heel kort?

Er zijn over het algemeen twee opties in de begeleiding van het kopen van een huis:

· De eerste opties is als u nog zoekende bent naar een woning, een zoekopdracht.  Wij kijken samen met u naar het huidige aanbod aan woning, actief en non-actief op de woningmarkt. We houden elke dag het nieuwe aanbod in de gaten en sturen deze aan u door indien het binnen uw profiel past. Met een bezichtiging gaan we met u mee. U kunt met emotie kijken naar het huis, wij kijken meer technisch. De locatie, de staat van de woning en ook naar uw situatie. Past de woning bij u?
· De tweede optie is wanneer u al een woning op het oog heeft, maar u hulp nodig heeft bij de verdere vervolgstappen. We gaan gericht aan de slag van u. Gaan met u de woning bezichtigen zodat wij weten over welke woning we praten. Daarna gaan we in beide situaties namens u onderhandelen met de verkoper en kijken we ook alles juridisch na. De aangeleverde stukken van de verkoper en het verder uitzoeken van gegevens zoals het bestemmingsplan en bijvoorbeeld bouwtekeningen opvragen bij de gemeente. We begeleiden u tot aan het moment van de sleutel.

Bij beide opties brengen wij u indien gewenst in contact met een onafhankelijk financieel adviseur, zodat u zeker weet of het haalbaar is voor u en u niet voor verrassingen komt te staan.

Avenue ‘t Gooi is een kleinschalig familiebedrijf, bij ons heeft u direct persoonlijk contact en we nemen uitgebreid de tijd voor u.
U krijgt heldere informatie en er zijn geen verborgen addertjes onder het gras.  Bekijk ook onze video op de website of Facebook. Dat geeft een goed beeld van ons. Persoonlijke contact. Door een klein team een vast aanpreekpunt.  Een spontane kop koffie op de bank in onze ‘kantoorliving’, s’avonds thuis op de bank een vraag via whatsapp of een belletje tijdens uw lunchpauze, u bent altijd welkom.
 
   

Klik hier om uw woonwensenformulier in te vullen