Mijn favorieten

Onze medewerkers

Avenue 't Gooi Makelaars

Agnes Haverkort
Over Agnes Haverkort als mens en makelaar.

Agnes Haverkort geboren als oudste dochter in een ondernemersgezin woont vanaf haar 19e jaar in het Gooi. Haar jeugdjaren in het oosten van het land doorgebracht, hebben haar een nuchterheid en realiteitszin meegegeven. Het opgroeien in een groot ondernemersgezin brachten haar het besef van absolute noodzaak tot samenwerking en doorzettingsvermogen.

In het Gooi heeft ze op diverse plaatsen gewoond met haar gezin, en woont nu 22 jaar in Huizen, waarvan de laatste 12 jaar in het oude centrum.

14 jaar heeft ze gewerkt voor een stichting in het beroepsonderwijs, zeven jaar als opleidingsbegeleider en daarna als onderwijskundig medewerker. Motiveren en stimuleren, veranderingen begeleiden en doelen bereiken waren daar een wezenlijk onderdeel van haar taken.

In juni 1998 is ze gaan werken in de makelaardij. "Een vak dat leuker wordt naarmate je ouder wordt". Begonnen op een kantoor waar veelal vrouwen werkzaam waren en de eigenaresse haar het makelaars vak in al haar facetten heeft geleerd. Een vrouwelijke kijk op de zakelijke makelaarswereld, daarmee werd de uitdaging het combineren van diverse krachten. Als makelaar van nieuwbouw heeft ze grote delen van Leidsche Rijn Utrecht en Blokhoeve Nieuwegein verkocht. Kopers begeleiden door de wirwar van tekeningen en keuzes die gemaakt moesten worden vanaf papieren informatie.

Naast de nieuwbouw kwam er ook vraag naar het begeleiden van verkoop in de bestaande bouw. Veel woningen in en rondom Utrecht werden in de daar op volgende jaren verkocht. Geleidelijk werd het werkterrein via Maartensdijk, Hollandsche Rading, Loosdrecht, uitgebreid richting het woongebied het Gooi.

“Het bedrijf waar ik werkzaam was werd verkocht, waarmee de functie als directeur van het kantoor niet meer bestond. Er kwam een eigenaar/directeur. Tijd om in 2007 de stap te nemen en in het eigen woongebied te gaan werken. Dan ook gelijk een eigen kantoor starten, geheel in nauwe samenwerking met financieel adviseurs. Nu ben ik vooral werkzaam in Huizen, Laren, Blaricum, Bussum en Hilversum. Maar ook opdrachtgevers in Almere en rondom Utrecht zoals Austerlitz worden met alle aandacht en expertise geadviseerd”.
In 2013 werden twee samenwerkingen gerealiseerd, met Mark Teeuwissen als freelancer onder de vlag van Avenue ’t Gooi en Alfred De Kleermaeker als strategische alliantie.

In de afgelopen negentien jaren zijn er door mij veel kopers begeleid bij het kopen van een woning, verkopers bij het verkopen en voor inzichten in waardes taxaties uitgevoerd.
Vanaf 01 september 2015 werken we vanaf het kantoor aan de Lindenlaan 9 in het Hart van Huizen, wat weer een nieuwe dimensie aan het makelen. De klant waar we voor werken, loopt snel even binnen, de bank en koffiecorner die uitnodigend is voor onze relaties. Ons kantoor als ontmoetingsplek voor het bespreken van verkoop en koop wensen.
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en tevens geregistreerd taxateur bij VastGoedCert en het NRVT. We volgen de voor makelaar en taxateur jaarlijkse bijscholingen, permanente educaties, om zo de inschrijvingen te behouden.
David Demmer
David Demmer
Britt Ottjes
Sinds eind 2014 versterkt zij het team. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het binnendienst gedeelte van ons Makelaarsvak. De verantwoordelijkheden verschillen van het correct en effectief opstellen en afhandelen van offertes tot de volledige begeleiding bij het aanmelden en afmelden van een woning of appartement. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de begeleiding bij het maken van de foto’s, maar ook advies in de styling van uw woning zodat deze zo aantrekkelijk mogelijk is.

´Samen werken aan een gezamenlijk doel. Daar krijg ik erg veel voldoening uit. Meedenken, kijken naar de mogelijkheden van een woning. Bij het aankoopproces kan ik bijvoorbeeld meedenken met een kleine verbouwing. En bij de verkoop adviseer ik hoe we de woning het beste kunnen presenteren. Soms maakt het schilderen van een wand of het omzetten van meubels het verschil. Voor de meeste mensen is het kopen en verkopen van een woning een van de grootste beslissingen in hun leven. Dit realiseren wij ons, het is niet alleen een huis maar het gevoel er bij is even belangrijk.´

Voordat Britt bij Avenue aan de slag ging werkte zij als Accountmanager Binnendienst bij een groot uitzendbureau in de buurt van Den Haag. ‘Elke dag was anders. Je kunt natuurlijk in je agenda plannen wat je die dag wilt doen, dit heeft echter absoluut geen zin. Het loopt toch altijd anders! Dat maakte het erg spannend en uitdagend.’ Haar loopbaan is bij de Overheid begonnen. Na haar studie voor juridisch medewerker was haar allereerste baan bij de gemeente Huizen, als medewerker Publiekzaken. Hier hielp ze de burger aan haar paspoort of rijbewijs en werkte ze tevens bij de afdeling Adresonderzoeken.

Als u telefonisch contact opneemt met ons krijgt u Britt meestal aan de lijn of als u langskomt bij ons op kantoor is zij degene die u vaak ontvangt. Voor al uw vragen en uiteraard ook om een afspraak te maken om een pand te bezichtigen is zij er voor u.