Mijn favorieten

Onze medewerkers

Avenue 't Gooi Makelaars

Agnes Haverkort
Geboren als oudste dochter in een ondernemersgezin woont Agnes al vanaf haar 19e jaar in het Gooi. Haar jeugdjaren in het oosten van het land doorgebracht, hebben haar een nuchterheid en realiteitszin meegegeven. Het opgroeien in een groot ondernemersgezin brachten haar het besef van absolute noodzaak tot samenwerking en doorzettingsvermogen.

In het Gooi heeft ze op diverse plaatsen gewoond met haar gezin, en woont al geruime tijd in Huizen, waarvan de laatste jaren in het oude centrum.

14 jaar heeft ze gewerkt voor een stichting in het beroepsonderwijs, enkele jaren als opleidingsbegeleider en daarna als onderwijskundig medewerker. Motiveren en stimuleren, veranderingen begeleiden en doelen bereiken waren daar een wezenlijk onderdeel van haar taken.

Uiteindelijk is ze vanaf 1998 gaan werken in de makelaardij. "Een vak dat leuker wordt naarmate je ouder wordt". Begonnen op een kantoor waar veelal vrouwen werkzaam waren en de eigenaresse haar het makelaars vak in al haar facetten heeft geleerd. Een vrouwelijke kijk op de zakelijke makelaarswereld, daarmee werd de uitdaging het combineren van diverse krachten.

Als makelaar van nieuwbouw heeft ze grote delen van Leidsche Rijn Utrecht en Blokhoeve Nieuwegein verkocht. Kopers begeleiden door de wirwar van tekeningen en keuzes die gemaakt moesten worden vanaf papieren informatie. Naast de nieuwbouw kwam er ook vraag naar het begeleiden van verkoop in de bestaande bouw. Veel woningen in en rondom Utrecht werden in de daar op volgende jaren verkocht. Geleidelijk werd het werkterrein via Maartensdijk, Hollandsche Rading, Loosdrecht, uitgebreid richting het woongebied het Gooi.

“Het bedrijf waar ik werkzaam was werd verkocht, waarmee de functie als directeur van het kantoor niet meer bestond. Er kwam een eigenaar/directeur. Tijd om in 2007 de stap te nemen en in het eigen woongebied te gaan werken. Dan ook gelijk een eigen kantoor starten. Nu ben ik werkzaam als NVM register makelaar en taxateur in regio ’t Gooi, voornamelijk in Huizen, Laren, Blaricum, Bussum en Hilversum. Maar ook opdrachtgevers in Almere en rondom bijvoorbeeld Utrecht en Amersfoort worden met alle aandacht en expertise geadviseerd. In de afgelopen jaren zijn er door mij veel kopers begeleid bij het kopen van een woning, verkopers bij het verkopen van de woning en voor inzichten in waardes taxaties uitgevoerd.

Vanaf september 2015 werken we vanaf het kantoor aan de Lindenlaan 9 in het Hart van Huizen, wat weer een nieuwe dimensie aan het makelen geeft. De klant loopt snel even binnen, de bank en koffiecorner die uitnodigend is voor onze relaties, een ontmoetingsplek voor het bespreken van alle woonwensen”.

Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en tevens geregistreerd taxateur bij VastGoedCert en het NRVT.
Dave Demmer
Dave Demmer
035 523 75 31
Britt Ottjes
Sinds 2014 versterkt zij het team. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers. De verantwoordelijkheden verschillen van het correct en effectief opstellen en afhandelen van offertes tot de volledige begeleiding bij het aan- en afmelden van een woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het adviesgesprek voor de presentatie van de woning, de begeleiding van de fotograaf en ook maakt zij de video.

´Samen werken aan een gezamenlijk doel. Meedenken, kijken naar de mogelijkheden van een woning. Bij het (aan)koopproces denk ik bijvoorbeeld graag mee met een verbouwing. En bij de verkoop adviseer ik hoe we de woning het beste kunnen presenteren, om zo het maximale eruit te halen. Soms maakt schilderen of het omzetten van meubels het verschil. Voor de meeste mensen is het kopen en verkopen van een woning een van de grootste beslissingen in hun leven. Dit realiseren wij ons. Onze visie om onze klanten te laten wonen in een huis die bij hun levensfase past en in het traject van kopen en verkoper ontzorgen wij hen zoveel mogelijk. Iedere klant geven we de gewenste aandacht´.

Voordat Britt bij Avenue aan de slag ging werkte zij als Accountmanager Binnendienst bij een groot uitzendbureau in de buurt van Den Haag. ‘Elke dag was anders. Je kunt natuurlijk in je agenda plannen wat je die dag wilt doen, dit heeft echter absoluut geen zin. Het loopt toch altijd anders! Dat maakte het erg spannend en uitdagend.’ Haar loopbaan is bij de Overheid begonnen. Na haar studie voor juridisch medewerker was haar allereerste baan bij de gemeente Huizen, als medewerker Publiekzaken. Hier hielp ze de burger aan haar paspoort of rijbewijs en werkte ze tevens bij de afdeling Adresonderzoeken.

Als u telefonisch contact opneemt met ons krijgt u Britt meestal aan de lijn of als u langskomt bij ons op kantoor is zij degene die u vaak ontvangt. Voor al uw vragen, en uiteraard ook om een afspraak te maken om een pand te bezichtigen, is zij er voor u.