Mijn favorieten

Een eigen website in plaats van brochures

 

Wij zijn erg trots op onze huizen en vinden dat deze de maximale aandacht verdienen. Door gebruik te maken van een eigen website spelen we in op deze behoefte. Hiermee doen we iets extra’s voor de kijkers en onderscheiden wij ons van andere huizen. Door meer op de website te zetten, zoals kadastrale gegevens, lijst van roerende zaken en bijvoorbeeld een meetrapport, geeft u meer informatie over uw huis. We gebruiken de website niet alleen als digitale brochure, maar meer dan dat. Tevens zijn de foto's van betere kwaliteit en laten we visitekaartjes ontwerpen speciaal voor uw huis. Exclusiviteit in Huizen, wij zijn de enige makelaar in Huizen. 

  • Onderscheidt uzelf ten opzichte van andere huizen
  • Een brochurevervanger, waarbij alle informatie altijd up-to-date is
  • Extra informatie toevoegen die niet op Funda staat
  • Betrek ook uzelf bij de verkoop van het huis door middel van een blog

Extra informatie
Zonnegrens toont duidelijk informatie over de zonneschijn en schaduwval van uw huis. In de buurt
Naast informatie over uw huis geven wij op de site ook informatie over de buurt. Onder andere informatie over huishoudens, de leeftijden in de buurt, verdeling man/vrouw etc. Deze informatie is altijd actueel en wordt rechtstreeks opgevraagd uit de database van het CBS.


 

Whatsapp en Videogesprek

Met al onze opdrachtgevers hebben we een eigen groepsapp. Heeft u een vraag? Zowel overdag als in de avond kunt u ons een bericht via whatsapp sturen. 
Ook maken we gebruik van videogesprekken wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn bij een afspraak. Bijvoorbeeld bij een bezichtiging of bij het transport van uw woning bij de notaris.